Accident CUMPLIT la ieşirea din Ineu: Patru copii şi o tânără au fost GRAV RĂNIŢI! (UPDATE)

Accident CUMPLIT la ieşirea din Ineu: Patru copii şi o tânără au fost GRAV RĂNIŢI! (UPDATE)

Patru copii şi o tânără au fost răniţi într-un accident rutier ce a avut loc astăzi, în jurul orei 14.00, la ieşirea din localitatea Ineu spre Bocsig. Cu toţii se aflau într-un autotursim condus de un tânăr de 20 de ani din Şimleul Silvaniei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, din pricina oboselii şoferul ar fi adormit la volan, moment în care autovehiculul condus de acesta a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac.

În urma impactului, toţi cei patru copii cu vârste cuprinse între 1 şi 4 ani au fost răniţi. Tânăra de 19 ani a fost şi ea accidentată, pentru scoaterea acesteia din maşină fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare. Aceasta împreună cu doi dintre copii au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, în timp ce ceilalţi doi copii au fost duşi cu elicopterul SMURD la Spitalul din Timişoara.

Şoferul a scăpat doar cu câteva răni uşoare, însă a fost şi el transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii medicale.

UPDATE/ Potrivit unor surse medicale, tânăra de 19 ani rănită în accidentul de la Ineu este însărcinată. Copiii tranportaţi la Timişoara sunt în comă.

  1. Am vazut si eu accidentul.. Dumnezeu sa-i ajute!:(

    Raspunde
  2. vai ce trist!!!!!!!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.