Dorel Căprar: „Câştigul salarial real a urcat cu 3,9%, peste rata inflaţiei”

Deputatul PSD Dorel Căprar remarcă cu satisfacţie, într-un comunicat de presă, faptul că „datorită măsurilor economice inspirate impuse de guvernul Ponta şi pe fondul unui trend ascendent macro-economic, a crescut, în primele 4 luni ale anului consumul la nivel naţional, cu alte cuvinte puterea de cumpărare populaţiei”.

„Gradul de încredere al populaţiei faţă de responsabilitatea guvernării PSD a fost probat şi de rezultatele alegerilor europarlamentare iar rezultatele economice din ultima vreme vorbesc de la sine despre performanţele guvernării. Mai mult decât atât, Institutul Naţional de Statistică (INS) ne aduce o altă veste pozitivă şi anume în primele patru luni din 2014, cifra de afaceri din industrie a crescut cu 12% faţă de perioada similară din 2013. Să nu uităm faptul că în primele trei luni ale anului, ţara noastră a exportat bunuri în valoare de 12,75 mld euro, o creştere de 10,1% faţă de anul trecut. Toate aceste date ce indică o creştere economică sustenabilă bazată pe dezvoltarea industriei au avut beneficii directe în rândul populaţiei, astfel că salariul mediu brut a crescut cu 5,6% sau 125 de lei, în martie 2014 faţă de martie 2013, iar cel net cu 5,5%. Câştigul salarial real a urcat cu 3,9%, peste rata inflaţiei. Am demonstrat din nou că guvernul Ponta se bazează pe performanţă, seriozitate, loialitate faţă de cetăţeni şi promovează o guvernare echilibrată, în măsură să protejeze categoriile sociale vulnerabile”, a afirmat deputatul PSD Dorel Căprar.

 

  1. Dorele, ne mai lasi mah? reclama aia era pt. tine si pesedistii pacalici care pacaliti Romania!

    Raspunde
  2. asta da, felicitari guvernului Ponta!!!!!

    Raspunde
  3. Bravo Guvernului Ponta! In sfarsit un guvern capabil!

    Raspunde
  4. DIN INEPTIILE CAPRARICULUI 12 iunie, 2014, 12:05 pm

    Pacat ca acest cap-rar (ajuns pe usa din spate in psd) nu este si el la inaltimea guvernului Ponta……care oricum se afla la genunchiul broastei!

    Raspunde
  5. Multumim dl Caprar pt vestile bune si succes in continuare!

    Raspunde
  6. Doamne ajuta dl deputat sa ne dati doar vesti bune bafta!

    Raspunde
  7. masurile luate de guvernul ponta au adus la aceste rezultate! felicitari! in sfarsit incep sa mearga lucrurile spre mai bine in tara asta! iar despre dl Caprar numai de bine, indiferent de comentariile rautacioase la adresa lui pentru mine ramane un om bun care sare sa te ajute cand te stie la nevoie!

    Raspunde
  8. Superbe „adevaruri”,lume buna si-n Ardeal/Banat,nu doar in Moldova/Oltenia,halal,…halal guvernanti,halal masuri! Cat de prost poti sa fii si sa nu vezi ca guvernul plagiatorului mitoman ponta,nu doar ca habar n-are de a guverna,de a lua masuri economice/fiscale pt.mediul de afaceri,dar minte,minte,minte si manipuleaza conform standardelor kgb-iste,ca prind bine la botul boului-creier nu-i,mama,vorba lui d-lui Cornel Dinu! Cat de dobitoc poti fi,sa nu vezi ca in tot jud.ARAD,din iunie 2012,au taiat orice investitie?! Pasajele ,drumul ARAD-SELEUS etc.,cu finantare asigurata in bugetul national pe 2012,datorita masurilor „exceptionale”luate de clica rosie si cel mai iubit fiu al poporului prostanac,sunt terminate in doi ani de „marete realizari”si noi nu stim? Mai terminati cu dezinformarea-sau faceti-o in debaraua de la partid in timp ce-o mai puneti de-o teapa,ori atunci cand priviti si va luati notite la antena 3 a borfasului national, stand pe closet si tragand apa!-,javre rusofile!!!

    Raspunde
  9. Era sa uit,reduceti CAS cu 5 la suta pt.angajatori de la 1 iulie? Cate secole va trebuie sa creati 1 milion de locuri de munca? Cate milenii va trebuie sa reconstruiti tara dupa ce tot voi,cu nastase in frunte,ati jefuit-o in timp ce lingaii lui ii numarau ouale? Mintiti,lua-va-r dracu, de 25 de ani timp in care tara s-a prabusit iar voi traiti ca-n rai! Stiti sistemul, nu?,este de la rusi,pocitanii neandertaliene!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.