Accident GRAV pe AUTOSTRADĂ: Un TIR și două MAŞINI, implicate

Accident GRAV pe AUTOSTRADĂ: Un TIR și două MAŞINI, implicate

Centrul INFOTRAFIC al Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier petrecut pe o autostradă, în care au fost implicate un TIR și două maşini, circulaţia este blocată, iar traficul a fost deviat pe DN7.

Accidentul a avut loc, în jurul orei 14:20, pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Deva – Sibiu, la km 31.

Potrivit unor martori, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, care tracta o platformă, a intrat în coliziune cu un TIR oprit pe banda de urgenţă, pe sensul spre Sibiu, relatează Realitatea.net. Pasagerul de pe locul din dreapta faţă al autoturismului, un bărbat, a murit. Din primele date, în accident a mai fost implicat un autoturism, care tracta, de asemenea, o platformă.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren și două autoturisme, circulația pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Deva – Sibiu este întreruptă la km 311, în zona municipiului Sebeș (județul Alba). Traficul este deviat provizoriu pe DN7 (DE68)”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Revenim cu amănunte!

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.