Mai multe articole din rubrica "" ↑

Trei TINERI au dat iama la ALCOOL şi PARFUMURI

Trei TINERI au dat iama la ALCOOL şi PARFUMURI

Poliţiştii arădeni au depistat trei tineri, în flagrant, în timp ce furau alcool şi parfumuri din supermarketurile, din municipiu.

Polițiștii Secției nr.1 Vlaicu cercetează o tânără de 18 ani, din Arad, care a fost depistată în flagrant, în timp ce sustrăgea produse cosmetice în valoare de aproximativ 180 de lei, dintr-un supermarket de pe strada Poetului din municipiu.

Polițiștii Biroului de Ordine publică cercetează un bărbat de 28 de ani, din județul Timiș, care a fost depistat în flagrant, în timp ce sustrăgea băuturi alcoolice în valoare de aproximativ 165 de lei, dintr-un magazin de pe Bulevardul Revoluției din municipiu, și un tânăr de 18 ani, din Arad, care a fost depistat în flagrant, în timp ce sustrăgea produse cosmetice în valoare de aproximativ 66 de lei, dintr-un supermarket de pe strada Lucian Blaga din municipiu.

În toate cauzele, prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor depistați în flagrant la furat, fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Foto: Arhivă

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.