ACCIDENT GRAV pe cel mai circulat drum județean din Arad (FOTO + VIDEO) – UPDATE: Ce spune Poliția

ACCIDENT GRAV pe cel mai circulat drum județean din Arad (FOTO + VIDEO) – UPDATE: Ce spune Poliția

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață pe DJ 709, cel mai circulat drum județean din Arad.

Potrivit primelor informații, accidentul a avut loc în jurul orei 7, între Șiria și Horia.

„Un autoturism condus de un bărbat a iesit in decor, în jurul orei 7,00, bărbatul fiind accidentat grav, din primele informații”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Interesant este că autoturismului implicat în accident i-au fost luate plăcuțele de înmatriculare.

Poliția face cercetări în acest caz și ne-a anunțat că va reveni cu amănunte.

UPDATE: Ce spune Poliția

În dimineața zilei de 15 Octombrie a.c., în jurul orei 7,00, un bărbat de 29 de ani, din Galșa, în timp de conducea un autoturism pe D.J. 709, la ieșire dinspre Şiria spre Arad, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în șanțul din partea stângă a sensului său de mers, fiind apoi proiectat în șanțul din partea sa de mers. În urma accidentului de circulație a fost rănit grav conducătorul auto, acesta fiind transportat la spital în vederea evaluării stării sale și acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Din cauza stării sale, conducătorul auto nu o putut fi testat cu aparatul alcooltest, urmând a fi recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, informează IPJ Arad.

Foto + video : IPJ Arad

  1. […] post ACCIDENT GRAV pe cel mai circulat drum județean din Arad (FOTO + VIDEO) – UPDATE: Ce spune Poliț… appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.