ACCIDENT GRAV pe cel mai circulat drum județean (UPDATE + FOTO)

ACCIDENT GRAV pe cel mai circulat drum județean (UPDATE + FOTO)

Un accident rutier a avut loc în această după-amiază pe drumul județean care leagă Aradul de Șiria.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, evenimentul a avut loc la ieșirea din localitatea Horia.

„Detașamentul de Pompieri Arad intervine în aceste momente cu un echipaj pentru descarcerare, cu sprijinul unui echipaj SAJ (n.r. – Serviciul de Ambulanță Județean) și a elicopterului SMURD pentru extragerea unei victime încarcerate în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, la ieșirea din localitatea Horia”, transmite ISU.

UPDATE 1/ „În urma accidentului au rezultat două victime conștiente, cooperante, dintre care una încarcerată. Pompierii au acționat pentru extragerea acesteia din autoturism iar ulterior victima a fost preluată de către echipajul medical al elicopterului SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Cea de-a doua victimă a fost evaluată medical la locul evenimentului și transportată la spital de către echipajul SAJ”, a declarat Ruxandra Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad.

UPDATE 2/ „În ziua de 17 februarie., în jurul orei 16.04, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a avut loc un accident rutier.U n arădean de 59 de ani, care conducea un autoturism pe DJ 709, în afara localității Horia, a pierdut controlul asupra direcției de mers, autovehiculul ieșind de pe partea carosabilă. În urma impactului, șoferula și celălalt ocupant al autoturismului au fost răniți ușor (la prima vedere), aceștia fiind transportați la spital pentru evaluarea stării lor și acordarea de îngrijiri medicale. Fiind rănit ușor, șoferul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, urmând a-i fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.