Un ARESTAT și un REȚINUT pentru TRAFIC de DROGURI în Arad și Nădlac

Un ARESTAT și un REȚINUT pentru TRAFIC de DROGURI în Arad și Nădlac

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au desfășurat zilele trecute câte o acțiune în localitatea Nădlac și în municipiul Arad, pentru combaterea săvârșirii faptelor de trafic de droguri de risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astfel, au fost efectuate două percheziții domiciliare, fiind conduse la audieri nouă persoane. Din cercetări a reieșit că, în perioada 31 ianuarie – 8 februarie a.c., un bărbat ar fi deținut și comercializat, fără drept, mai multor persoane, droguri de risc și substanțe psihoactive în municipiul Arad.

Totodată, un alt bărbat, în perioada noiembrie 2022 – 9 februarie a.c., ar fi deținut și comercializat droguri de mare risc și substanțe psihoactive în localitatea Nădlac.

Bărbații au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar pe numele unuia dintre ei, magistrații au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.