Accident GRAV pe DN7: Două femei SPULBERATE de o maşină pe trecerea pentru pietoni. UPDATE: Una a DECEDAT

Accident GRAV pe DN7: Două femei SPULBERATE de o maşină pe trecerea pentru pietoni. UPDATE: Una a DECEDAT

Două femei au fost lovite de un autoturism în timp ce traversau drumul pe o trecere pentru pietoni.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11,30, pe Drumul Naţional 7, pe raza localităţii Vladimirescu. Din primele informaţii, se pare că una dintre femei este rănită grav iar cealaltă uşor. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Arad şi ale Serviciului Județean de Ambulanță Arad. DN7 este blocat.

„Este vorba despre două victime, ambele preluate de echipajele medicale. Una dintre femei a suferit răni grave”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că în județul Arad, pe raza localității Tudor Vladimirescu, șoferul unui autoturism a accidentat doi pietoni, care s-au angajat în traversarea drumului printr-un loc special amenajat.

Traficul este momentan blocat. Vom reveni cu detalii!

UPDATE 1/ Traficul a fost reluat în condiţii normale în jurul orei 12,40.

UPDATE 2/ Femeia accidentată grav a DECEDAT

Din primele cercetări la fața locului, s-au stabilit următoarele: Astăzi, în jurul orei 11:10, un bărbat de 79 de ani din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.7, pe raza localității Vladimirescu, pe trecerea de pietoni de la intersecția cu strada Gării, a surprins și accidentat 2 femei, angajate în traversarea străzii. În urma impactului, a fost rănită ușor o femeie de 37 de ani și rănită grav o femeie de 27 de ani. Din cauza rănilor suferite, femeia de 27 de ani a decedat ulterior, la spital. Conducătorul auto a foat testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, informează IPJ Arad.

Foto: Macsim Vasile Valentin

  1. […] Accident GRAV pe DN7: Două femei SPULBERATE de o maşină pe trecerea pentru pietoni. UPDATE: Una a… […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.