ACCIDENTUL de la Vladimirescu. Petiție pentru TESTAREA OBLIGATORIE a șoferilor de peste 60 de ani

ACCIDENTUL de la Vladimirescu. Petiție pentru TESTAREA OBLIGATORIE a șoferilor de peste 60 de ani

Accidentul de zilele trecute de la Vladimirescu, în care o tânără de 27 de ani, însărcinată, a fost omorâtă de o mașină condusă de un șofer în vârstă de 79 de ani, a determinat, dincolo de durere, și o stare de revoltă în rândul opiniei publice.

Oamenii acuză faptul că pe drumul național care străbate Vladimirescu nu sunt semafoare, ceea ce duce la producerea a numeroase accidente rutiere, unele cu consecințe grave. În plus, tragicul eveniment de zilele trecute este pus și pe seama vârstei înaintate a șoferului. Acesta este și motivul pentru care a fost inițiată o petiție on-line, prin intermediul căreia se cere testarea obligatorie a șoferilor cu vârsta de peste 60 de ani.

Petiția poate fi semnată aici: „Control psihologic, testare abilități, control medical pentru persoanele care dețin permis de conducere cu vârsta de 60+ de ani”.

Foto: Arhiva

  1. La felul in care sant semnalizate strazile din Arad oricine ,indiferent de varsta poate avea un ghinion intr-o zi . Tot asa ar trebui testati si tinerii sub 20-25 de ani , mai ales cei cu masini peste 1600 cmc. care sant un pericol public si sant in topul accidentelor .

    Raspunde
  2. O idee mai proasta cu aceasta petitie nu exista ,sa respectam legea si sa nu apasam pe pedala fara simt .TINERII SI JMECHERII CU MASINI PUTERNICE UNDE II INCADRAM.

    Raspunde
  3. O petitie initiata de dobitoci!
    Luati statisticile si vedeti caror categorii de varsta apartin cei care comit cele mai multe accidente si doar apoi veniti cu idei tembele!
    Un reporter cretin de la o tembeliziune locala i-a bagat microfonul sub nas unei nane care clar nu a condus de viata ei decat caruciorul de la supermarket si a lasat- sa isi dea cu parerea. Normal ca klingoniana a sustinut sus si tare ca dupa 60 de ani trebuie sa fii casat, pentru ca nu mai esti in stare sa conduci.
    Ce face alcoolul cu omul…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.