UPDATE/ ACCIDENT în Arad: Mașină răsturnată în urma unui IMPACT PUTERNIC cu un alt autoturism

UPDATE/ ACCIDENT în Arad: Mașină răsturnată în urma unui IMPACT PUTERNIC cu un alt autoturism

O mașină Dacia Logan a fost întorsă pe dungă în urma unui accident rutier care a avut loc aseară, în intersecția de la UTA.

Potrivit primelor informații, Loganul, care a intrat în intersecția de la UTA venind de pe Calea Victoriei, a fost izbit în lateral de un Audi care circula pe Calea Aurel Vlaicu, condus de o tânără. În urma impactului, Loganul a fost răsturnat, șoferul acestuia având nevoie de îngrijiri medicale.

Cazul este în atenția Poliției, care urmează să stabilească cum s-a produs accidentul.

UPDATE/ „În seara zilei de 14 septembrie, în jurul orei 21,10, un tânăr de 21 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe Calea Victoriei spre Piața UTA. Când a pătruns în intersecție autoturismul condus de acesta a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o tânără de 20 de ani, din Macea, care se deplasa dinspre Lebăda spre Podgoria. În urma impactului, tânărul a fost rănit ușor. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că nici unul nu consumase alcool. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Foto: Adrian Codrut Incicau

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.