UPDATE: ACCIDENT în municipiu! Un bărbat a fost RĂNIT

UPDATE: ACCIDENT în municipiu! Un bărbat a fost RĂNIT

Un accident s-a produs în această după-amiază pe o stradă din Arad.

Potrivit primelor informații, două autoturisme au intrat în coliziune pe Calea Timișorii, în zona Profi din Aradul Nou.

Ambele au fost avariate, iar un bărbat a fost rănit. Martorii susțin că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

Traficul în zonă se desfășoară îngreunat, pe o bandă de circulație.

UPDATE

“Din primele cercetări s-a stabilit că astăzi, în jurul orei 13.10, un arădean de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Timișorii, dinspre strada Ștefan cel Mare către Podul Traian, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 79 ani, din Arad, care era oprit pentru a acorda prioritate pietonilor. În urma coliziunii a fost rănit ușor bărbatul de 79 de ani. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilo-test, rezultatele fiind negative. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, informează reprezentanții IPJ Arad.

 

Foto: Alina Alyssia Denissa Raluca 

Loading...
  1. Si la ora asta cazanul UUdi e abandonat fara numere in mijlocul drumului, blocand o banda de circulatie, dupa o saptamana de la tamponare… Halooo reconsu!! pe asta nu o vedeti? Nici macar nu s-a sinchisit ala sa o traga in parcare… faceti bine si eliberati soseaua, si asa e aglomeratie dimineata.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.