ACCIDENT ÎNGROZITOR pe DN 7! Victima: O fată de 12 ani. Trafic BLOCAT în totalitate. UPDATE: Cum s-a petrecut accidentul

ACCIDENT ÎNGROZITOR pe DN 7! Victima: O fată de 12 ani. Trafic BLOCAT în totalitate. UPDATE: Cum s-a petrecut accidentul

Un grav accident rutier a avut loc în acestă seară pe DN 7, în urma căreia o persoană de sex feminin a fost grav rănită.

Potrivit Poliției Române, accidentul a avut loc pe raza localității Sâmbăteni.

Centrul Infotrafic informează că victima este un pieton în vârstă de 13 ani. „Un pieton (13 ani) care se deplasa pe marginea drumului a fost accidentat grav de către un autoturism. Din acest motiv, circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri”, precizează Centru Infotrafic.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Arad (IPJ) Arad „un autocamion ar fi acroșat un pieton (femeie), care ar fi traversat DN 7. Colegii de la Serviciul Rutier sunt la fața locului pentru efectuarea cercetării la fața locului. Momentan, traficul este blocat total pe DN 7.”

UPDATE: Cum s-a petrecut accidentul

„Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că în jurul orei 18, un bărbat de 37 de ani din Șimand, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N.7, din direcția Lipova înspre Arad, la km. 526 + 896 m a surprins și a accidentat o minoră de 12 ani care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului național prin loc nepermis și fără să asigure. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a minorei. Șoferul a fost testat alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, informează IPJ Arad.

  1. Dumnezeu să, ți dea putere suflețel micuț să te faci bine,,, ne rugăm pentru tine și familia ta ângeras micuț,,

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.