UPDATE/ Accident între un TIR și un tramvai pe Calea Aurel Vlaicu

UPDATE/ Accident între un TIR și un tramvai pe Calea Aurel Vlaicu

Un accident rutier între un autotren și un tramvai a avut loc luni, în jurul orei 14.20, în municipiul Arad.

Accidentul a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu, la fașa locului intervenind pompierii militari ai Detașamentului Arad intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. În incidentul rutier au fost implicate un autotren și un tramvai.

Potrivit primelor informații, nu sunt înregistrate victime, călătorii s-au autoevacuat în condiții de siguranță, fără a solicita îngrijiri medicale.

UPDATE/ „La data de 17 Iulie, în jurul orei 14.03, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din cercetări a reieșit că un autocamion condus de un bărbat de 35 de ani, cetățean macedonean, a intrat în coliziune cu un tramvai pe Calea Aurel Vlaicu. În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că nici șoferul autocamionului nici vatmanul nu se aflau sub influența alcoolului. În cauză urmează a fi aplicate sancțiuni contravenționale conform O.U.G 195/2002.”, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Sursa foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.