ACCIDENT MORTAL, azi noapte, în Arad. Victima avea 18 ani…

ACCIDENT MORTAL, azi noapte, în Arad. Victima avea 18 ani…

Un tânăr în vârstă de 18 ani și-a pierdut viața azi-noapte, în Arad, într-un accident care a avut loc pe Calea Zimandului.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Arad, „în jurul orei 01:20, un cetățean maghiar, de 52 de ani, a condus o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, pe Calea Zimandului, dinspre Livada spre str. Petru Rareș. În timp ce efectua un viraj la stânga, a accidentat un tânăr de 18 ani, din Arad, care se deplasa cu o motoretă, din sens opus. În urma impactului, tânărul a decedat”.

Ajuns la fața locului, echipajul medical al SMURD a constatat că tânărul suferise leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat.

„Verificările polițiștilor au relevat faptul că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, numărul de înmatriculare al motorului nu este atribuit niciunui vehicul, iar motoreta are un alt număr de înmatriculare. Testarea cu aparatele din dotare au indicat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului sau drogurilor. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, mai transmite IPJ Arad.

Foto: Captură Facebook (Paola Paola)

  1. […] Citeste articol integral Sursa & Foto Credit- “newsar.ro” […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.