Un primar și trei viceprimari din județul Arad au trecut la PSD

Un primar și trei viceprimari din județul Arad au trecut la PSD

Un primar și trei viceprimari din județul Arad au trecut la PSD, informează social-democrații arădeni, într-un comunicat de presă.

„PSD Arad s-a întărit cu oameni cu foarte multa experiență în administrația publică locală, oameni integri, performanți, respectați in comunitățile lor, care au ales să se alăture unei echipe puternice, care pune mai presus de orice interese politice, buna administrare a comunităților arădene. Viceprimarii Luminița Toma, din Bârsa, Dorin Cătană, din Brazii, Ștefan Feher, din Șilindia, și primarul Daniel Blaj, din Gurahonț, au aderat la marea familie social-democrată arădeană. Au ales să facă parte dintr-o echipă unită, unde nimeni nu este lăsat în urmă”, se arată în comunicatul de presă.

„Fiecare dintre ei va aborda campania pentru alegerile locale, alături de toți ceilalți candidați ai PSD, cu proiecte și programe dedicate cetățenilor localităților lor, pentru că ei știu și pot să facă administrație modernă, eficientă, axată pe oameni și nevoile lor. Mai puțină politică și mai multă administrație de calitate pentru cetățeni!”, se mai arată în comunicat.

Foto: Cei patru, alături de deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.