ACCIDENT MORTAL cu o mașină furată (FOTO)

ACCIDENT MORTAL cu o mașină furată (FOTO)

Un bărbat în vârstă de 50 de ani și-a pierdut viața în acestă după-amiază după ce mașina condusă de acesta a intrat pe contrasens și s-a izbit de un cap de pod.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, mașina implicată în accident fusese furată din Pecica, cu puțin timp înainte de producerea evenimentului rutier.

În după amiaza zilei de 17 aprilie, în jurul orei 15,30, un bărbat de 50 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.7, în Pecica, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un cap de pod, după care a fost proiectat într-un autoturism parcat. În urma accidentului, conducătorul autoturismului, care se afla singur în autoturism, a decedat. În urma primelor verificări, s-a stabilit că autoturismul ar fi fost sustras din Pecica, unde ar fi fost parcat, având cheile în contact, cu puțin timp înainte de accident”, transmite IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

Foto 1: Arhiva
Foto 2: DRDP Timişoara

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.