ACCIDENT MORTAL în Arad, provocat de un tânăr de 19 ani (FOTO)

ACCIDENT MORTAL în Arad, provocat de un tânăr de 19 ani (FOTO)

Un accident mortal a avut loc în această dimineață, în Piața Gării (pe Calea Aurel Vlaicu).

Un tânăr a condus un microbuz pe sensul de mers gara-Podgoria, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a sărit pe șinele de tramvai si a doborât un stâlp de înaltă tensiune.

În microbuz erau două persoane, bărbați, dintre care unul a decedat iar unul este rănit grav, fiind transportat la spital.

Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 5.20, un tânăr de 19 ani, din Curtici, a condus un microbuz pe Calea Aurel Vlaicu, dinspre Piața UTA spre Podgoria, și în curba din dreptul imobilului cu numărul 2, scara A, de pe Bulevardul Revoluției, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare pătrunzând pe terasamentul liniilor de tramvai, unde a intrat în coliziune cu un stâlp.
În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a unui barbat, pasager pe locul din dreapta față, a cărui identitate urmează a fi stabilită„, informează reprezentanții IPJ Arad.

Victima a fost transportată la spital, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că bărbatul decedat nu este cel precizat anterior.

În continuare polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea identității celor două victime ale evenimentului rutier.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.