Accident MORTAL în Arad: Un BMW a ZBURAT de pe PODUL de la POLIVALENTĂ (FOTO)

Accident MORTAL în Arad: Un BMW a ZBURAT de pe PODUL de la POLIVALENTĂ (FOTO)

Un accident cumplit a avut loc în această seară în municipiul Arad, două persoane pierzându-și viața după ce mașina în care se aflau a căzut de pe podul din zona Polivalentă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 20,30 pe podul de la Polivalentă. Potrivit primelor informații un autoturism BMW în care se aflau patru persoane a căzut de pe pod. În urma impactului, două persoane au decedat iar alte două au fost rănite. Una dintre victime a fost preluată în stare de inconștiență de un SMURD Terapie Intensivă Mobilă iar cealaltă victimă care a reușit să sară din mașină a fost transporată la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Reprezentanţii IPJ Arad au făcut primele declaraţii referitoare la accidentul care a avut loc joi seara pe podul din zona Polivalentă. E cert faptul că şoferul a pierdut controlul maşinii. A plonjat în gol nu mai puţin de nouă metri. „Accidentul din această seară a avut loc în jurul orei 20,20, cand un tânăr de 24 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe Calea Radnei, înspre Podgoria, iar pe pasajul rutier Micalaca a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabila prin partea dreaptă, rupând parapetul de metal al pasajului, plonjând apoi de la aproximativ 9 metri înălțime. În urma impactului au decedat conducătorul autoturismului si un tânăr de 21 de ani, fiind rănit grav un alt tânăr de 28 de ani si rănit ușor un tânăr de 24 de ani. Colegii mei continuă cercetarile pentru stabilirea împrejurării producerii acestui eveniment”, spune Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Citeşte şi:

Tragedie în familia UTA-ei! Cine sunt cei doi tineri care şi-au pierdut viaţa în accidentul de la pod

Foto: Alin Miculit‎, ISU Arad

  1. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Articole mai vechiAccident MORTAL în Arad: Un BMW a ZBURAT de pe PODUL de la POLIVALENTĂ (FOTO) […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.