UPDATE/ Accident MORTAL în județ. Un autoturism s-a izbit de un copac (FOTO)

UPDATE/ Accident MORTAL în județ. Un autoturism s-a izbit de un copac (FOTO)

O persoană și-a pierdut viața astăzi, în urma unui accident rutier care a avut loc pe un drum din județul Arad.

Accidentul rutier avut loc la intrarea în localitatea Ineu dinspre Șicula. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, un autovehicul a intrat într-un copac.

În urma impactului a persoană a rămas încarcerată. La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Ineu cu o autospecială de descarcerare, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Ineu și elicopterul SMURD.

Persoana a fost extrasă din autoturism și predată echipajului SAJ în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au fost însă în zadar, victima fiind declarată decedată.

UPDATE/ Șoferul nu avea permis

„Astăzi, în jurul orei 12, un bărbat de 53 de ani, din Șicula, în timp ce conducea un autoturism pe DN 79/A, dinspre Șicula spre Ineu, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac. În urma impactului bărbatul și-a pierdut viața. Din verificările efectuate s-a constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: ISU Arad, Alin Todea

  1. […] post UPDATE/ Accident MORTAL în județ. Un autoturism s-a izbit de un copac (FOTO) appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.