ACCIDENT provocat azi noapte de o TÂNĂRĂ care s-a urcat BĂUTĂ LA VOLAN! CINCI persoane au ajuns la SPITAL

ACCIDENT provocat azi noapte de o TÂNĂRĂ care s-a urcat BĂUTĂ LA VOLAN! CINCI persoane au ajuns la SPITAL

Cinci persoane au ajuns la spital, după ce o tânără de doar 20 de ani s-a urcat băută la volan şi a provocat un accident rutier.

Tânăra s-a răsturnat cu maşina după ce a pierdut controlul maşinii pe carosabilul umed iar autoturismul s-a izbit de un cap de pod.

„În jurul orei 3, pe strada Câmpiei, din Turda, s-a produs un accident rutier soldat cu 5 răniţi. Conform primelor verificări, o tânără de 20 de ani, din judeţul Neamţ, în timp ce conducea auto pe direcţia Cluj-Napoca – Câmpia Turzii, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, a intrat într un cap de pod şi apoi s-a răsturnat pe partea carosabilă. A fost testată cu aparatul etilotest; rezultat: peste 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Toate persoanele din auto au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Se fac cercetări privind comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, citat de Realitatea.net.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.