DEZAMĂGIRE URIAŞĂ în rândul suporterilor UTA-ei! Ce MESAJ au transmis

DEZAMĂGIRE URIAŞĂ în rândul suporterilor UTA-ei! Ce MESAJ au transmis

Dezamăgire uriaşă pentru ultraşii arădeni şi în general pentru întreaga suflare utistă după prestaţia lamentabilă a echipei fanion a Aradului în faţa rivalilor de la Poli Timişoara, în partida de sâmbătă de pe „Motorul”.

După ce la final au cântat cu spatele la jucători, ultraşii arădeni au transmis un mesaj cât se poate clar la adresa celor care au urechi să audă.

„Felicitări tuturor celor care au umplut astăzi stadionul!
Am fi umplut altul, chiar mai mare dacă aveam.
Le mulțumim și le transmitem respectele noastre utiștilor care au cântat din tot sufletul până când a fost prea greu de suportat ceea ce se vedea pe teren. Știm că ați fost prezenți din orgoliu, pentru mândria de a fi arădeni și pentru ceea ce înseamnă UTA, dar ne pare rău că, la fel ca și noi (cei care ne-am mâncat zilele vopsind și pregătind coregrafia), ați plecat umiliți și dezgustați.
Cu toții am crezut și credem orbește în UTA și iubim aceste culori chiar dacă suntem mințiți și batjocoriți constant, dar rare au fost momentele în care să ne simțim atât de amăgiți încât să nu mai găsim puterea de a privi înainte”, este mesajul celor de la Ultras Arad.

Foto: UTA Media Design

  1. Pacat de banii datipe bilet. Rusine!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.