UPDATE/ Accident rutier cu victime pe DN7

UPDATE/ Accident rutier cu victime pe DN7

Două persoane au fost rănite sâmbătă dimineața în urma unui accident ce a avut loc pe DN7, între localitățile Vladimirescu și Mândruloc.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că traficul este oprit temporar pe DN 7 între localitățile Vladimirescu și Mândruloc, județul Arad, după ce două autoturisme au fost implicate într-un accident. În urma impactului, două persoane au fost rănite.

UPDATE/ „Astăzi, 21 mai, în jurul orei 11.25, a avut loc un accident rutier ușor pe DN 7. Din cercetările polițiștilor, a reieșit că un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din satul Cicir, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din municipiul Arad. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 54 de ani. Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale care se impun”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Traficul a fost reluat, se circula în condiții normale pe ambele sensuri.

Sursa foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.