Accident rutier GRAV în zona cartierului rezidențial WESTFIELD. Trei VICTIME sunt ÎNCARCERATE. (UPDATE: FOTO)

Accident rutier GRAV în zona cartierului rezidențial WESTFIELD. Trei VICTIME sunt ÎNCARCERATE. (UPDATE: FOTO)

Un grav accident rutier s-a produs în această seară în zona cartierului rezidențial Westfield, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Accidentul  rutier a avut loc la ieșirea din Arad spre localitatea Iratoșu, în zona cartierul rezidențial Westfield. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, în accident au fost implicate un microbuz în care se afla o singură persoană, șoferul, și un autoturism în care se află trei persoane, acestea fiind încarcerate.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.

UPDATE 1: Victimele, preluate de echipajele medicale

Potrivit ISU Arad, victimele, bărbați, au fost extrase din mașini, conștiente, în viață și predate echipajelor medicale.

UPDATE 2: Dosar penal pentru vătămare din culpă

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Arad, „în această seară, în jurul orei 18,30, pe DJ 709/C a avut loc un eveniment rutier în urma căruia a fost răniți grav un bărbat și ușor alți doi bărbați. Impactul a fost frontal, între un microbuz condus de un bărbat de 38 de ani (rănit ușor) care se deplasa dinspre Arad spre Iratoşu și un autoturism care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 34 de ani (rănit grav), în care de mai afla un bărbat de 33 de ani (rănit ușor), toți din Arad. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, conducătorului autoturismului fiindu-i recoltate probe biologice, neputând fi testat la fața locului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporale din culpă”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.