Accident teribil la Nădlac. Un autoturism condus de o tânără de 25 de ani s-a înfipt într-un copac

Accident teribil la Nădlac. Un autoturism condus de o tânără de 25 de ani s-a înfipt într-un copac

Un accident rutier grav a avut loc astăzi în localitatea Nădlac.

Un echipaj descarcerare și un echipaj SMURD al Detașamentului de Pompieri Arad au intervenit astăzi, în jurul orei 11.30, în localitatea Nădlac în urma producerii unui accident rutier. La sosirea echipajelor de intervenție, acestea au găsit un autoturism în afara părți carosabile în interior, o femeie, șoferul autoturismului, încarcerată dar în viață.

Șoferița a fost extrasă din autoturism, predată echipajului medical și transportată la Unitatea de Primire Urgențe Arad.

„În data de 17 decembrie, în jurul orei 11, o tânără din Nădlac, de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 709/J, dinspre Nădlac spre Pereg, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un copac. Tânăra, care era singură in autoturism, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că tânăra nu consumase alcool. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămarea corporală din culpă”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliției Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.