Lucrările de reabilitare a străzii Episcopiei vor fi refăcute pe banii constructorului

Lucrările de reabilitare a străzii Episcopiei vor fi refăcute pe banii constructorului

Una dintre cele mai tranzitate străzi din municipiu va fi refăcută anul viitor, după ce Primăria Arad a refuzat să recepționeze lucrările a căror calitate lasă mult de dorit.

„Nu acceptăm lucrări de mântuială” este deviza primarului Călin Bibarț care se declară profund nemulțumit de calitatea lucrărilor realizate pe strada Episcopiei, una dintre cele mai tranzitate străzi din municipiu.

„Așa cum i-am spus constructorului, nu recepționăm și nu plătim lucrarea până nu o remediază cum trebuie. Văd că s-au apucat deja să schimbe capacele gurilor de canal, să le ducă la nivel. De asemenea, îmbinările între diferitele straturi de asfalt nu corespund, unele porțiuni sunt mai sus, altele mai jos. Cu toată responsabilitatea și fără nicio supărare, nu plătim lucrarea până nu va fi executată corespunzător”, declara primarul Călin Bibarț acum câteva zile.

Întrucât condițiile meteo nu mai permit constructorului refacerea lucrărilor până la finele acestui an, ele au fost amânate pentru prima parte a anului viitor.  Între timp, pentru siguranța participanților la trafic pe strada Episcopiei se realizează marcajele rutiere. 

Loading...
  1. Cam asa sunt si petecele care s-au pus peste lucrarile efectuate pe str. Iuliu Maniu , strada care arata binisor inainte . Pe cand va incepe si reabilitarea strazii Praporgescu ,care arata jalnic .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.