ACCIDENT/ Un TIR de la Filip Spedition a BLOCAT circulaţia pe centura Aradului

ACCIDENT/ Un TIR de la Filip Spedition a BLOCAT circulaţia pe centura Aradului

Un TIR aparţinând societăţii arădene Filip Spedition a fost implicat în această după-amiază într-un accident petrecut pe şoseaua de centură a Aradului, unde a intrat în coliziune cu un autoturism Skoda înmatriculat în Bucureşti.

În urma impactului, capul tractor şi autoturismul Skoda au ieşit de pe carosabil, ambele fiind avariate serios. Două persoane au fost rănite uşor în urma accidentului iar circulaţia pe şoseaua de centură a fost blocată temporar.

De remarcat, că Filip Spedition este una dintre cele mai mari firme de transport din Arad, deţinută de omul de afaceri Filip Miuţescu, un apropiat al primarului Gheorghe Falcă.

Foto: Facebook/ Radar Arad

  1. Va dati seama cat de important este ca domnul Miutescu este un bun prieten al primarlui Falca asta este cel mai important in stirea asta…nu daca au fost victime nu au fost….bravoo asta da stire

    Raspunde
  2. „Omul de afaceri….. un apropiat al primarului ” este un pleonasm.

    Raspunde
  3. Draga scriitorule iti da prostia pe afara si ai simtit nevoia sa ne informezi ca Miutescu Xulescu isi imparte pijamaua cu Falculetul Greuceanul. In urma acestui fapt s-a intamplat un accident pe centura.
    Multumim, mare ziarist!

    Raspunde
  4. foarte bine ca au scris a cui e firma. pacat ca au scris numai atat despre relatia Falca-Miutescu. sa scrie de exemplu cum e cu transportul de aluminiu…..

    Raspunde
  5. Pacat ca nu te semnez, tu acest jurnalist corect si cinstit care vrei sa pari a fi, as fi vrut sa stiu de unde iti culegi asemenea stiri eronate si faci asemenea afirmatii, tu ne fiind informat corect. Cine te plateste??????? Pacat ca isi cheltuie banii cu asemenea persoana !!!!!!!! Capul tractor nu era al domnului Filip, va place sa aruncati cu noroi in stanga si in dreapta. „Nu va vedeti barna din ochiul vostru, dar vedeti paiul in ochiul altuia!” RUSINE!!!!!!!! Nu sunteti credibili in fata celor care va cumpara informatiile, dar probabil ziarele voastre au alta ” culoare ” si cu siguranta sunt folosite pe post de hartie igienica.

    Raspunde
  6. continuare ;care e prieten cu domnu ponta care la randul lui e prieten cu dragnea ;prieten cu prietenul domnului calimente care prieten e prietenul domnului iliescu si prieten cu gerald ford fost prieten cu nixon ,prieten cu ceausescu ;deci falca era prietenul lui ceausescu ; atat ;….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.