A cumpărat un FOTOLIU de la un târg de vechituri. Ce a găsit în el LE-A SCHIMBAT VIAȚA. Stăteau ASCUNSE acolo de peste 20 de ani! (FOTO)

A cumpărat un FOTOLIU de la un târg de vechituri. Ce a găsit în el LE-A SCHIMBAT VIAȚA. Stăteau ASCUNSE acolo de peste 20 de ani! (FOTO)

Obiectele vechi poartă cu ele o întreagă încărcătură emoțională. Ele „vorbesc” de la sine despre cel care le-a fost cândva proprietar și de multe ori, îl pot descrie de la prima vedere.

Un bărbat pasionat de obiectele vechi de mobilier și-a cumpărat un fotoliu de la un târg de vechituri. S-a întrebat, desigur, cine fusese fostul său proprietar și ce viață dusese acesta. A căutat răspunsuri, fără să-i treacă, însă, prin cap că adevărul se afla chiar sub ochii lui.

Într-o zi, Oli Lansley s-a decis să recondiționeze fotoliul achiziționat, iar când s-a apucat să-i schimbe tapiseria, a avut parte de o surpriză de proporții.

Oli a găsit în interiorul fotoliului un album foto vechi cu poze de-o viață. Bărbatul a pozat descoperirea făcută și a postat imaginile pe Facebook, din dorința de a-l descoperi pe fostul proprietar al obiectului de mobilier.

„Am o provocare pentru voi. Am cumpărat un fotoliu vechi de la un târg din Brockley. Sub buretele lui am găsit acest album foto vechi, în care sunt fotografii de-o viaţă. Dacă puteţi, vă rog să redistribuiţi aceste poze, iar dacă cineva îl recunoaşte pe bărbatul acesta, atunci, vă rog, anunţaţi. Este vorba despre poze din viața unui om şi m-aş bucura tare mult să i le pot returna”, a scris Oli pe reţeaua de socializare.

În doar 24 de ore, postarea sa a fost redistribuită de peste 20.000 de ori şi, spre surprinderea bărbatului, fiica bărbatului din poze a luat legătura cu el pe Facebook.

„A fost foarte bucuroasă, cred că acelea erau singurele fotografii pe care le avea din perioada aceea. Dar cel mai grozav lucru a fost modul în care oamenii au pus suflet în chestiunea aceasta, încercând să ajute un străin să facă o mică favoare”, a mai spus Oli.

fam1 fam fam.4 fam 3 fam 2

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.