Pentru rentabilizarea Aeroportului, administraţia va introduce curse charter spre Moneasa

Pentru rentabilizarea Aeroportului, administraţia va introduce curse charter spre Moneasa

Administraţia judeţeană a găsit soluţia rentabilizării Aeroportului Internaţional Arad. Astfel, pe perioada sezonului estival – dar şi cu ocazia sărbătorilor de iarnă – se vor introduce curse charter spre Moneasa, „Perla Munţilor Apuseni”.

Deja, anunţatele curse au şi primii clienţi. Aceştia sunt pensionari care beneficiază de bilete de tratament la Moneasa şi se bucură că vor călători în condiţii omeneşti, fără să mai dea în gropile de pe drumul judeţean care face legătura între municipiu şi staţiune.

De remarcat, că pentru achiziţionarea biletelor de avion pensionarii beneficiază de împrumuturi în sistem CAR, anunţă Liga Judeţeană a Pensionarilor.

Potrivit unor informaţii de ultimă oră, în viitoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Arad consilierii vor vota şi schimbarea denumirii aeroportului, din Aeroportul Internaţional Arad, în Aeroportul Judeţean Arad.

  1. Sa fiu sincer, prima data cand am vazut Titlul articolului am crezut ca este vorba despre o gluma pe TimesNewRoman. Oricum, e noaptea mintii ce se intampla aici…cum sa faci zbor cu avionul de la Arad la Moneasa? Chestia asta cu greu are termen de comparatie. E ca si cum ai zice ca mananci prajitura cu lopata. Dar la noi e posibil orice. Hai Romania!

    Raspunde
  2. Pentru dotarea cu ,, aeronave ,, domnii consilieri judeteni pot lua in calcul parcul dendrologic din Macea . Avioanele sunt cu miile grupate pe familii sau cuiburi usor de contactat si de vazut. unele sunt foarte vechi, au prins misiuni inca din marile batalii ale lui Napoleon , toate sunt negre si mai caraie si croncane . Nu este greu de ajuns , puteti folosi soseaua Arad – Macea prin Sofronea. Atentie, ocoliti pasajul din Curtici si nu negljati frumoasele gropi dintre Macea si Curtici si din localitatea Macea ! Succes !

    Raspunde
  3. Cata prostie ! Am crezut initial ca e o gluma, Jalnic !

    Raspunde
  4. Hopa ! E pamflet !!!

    Raspunde
  5. Orlando ai mintea odihnită. Respect!

    Raspunde
  6. Pamflet nepamflet milioanele de euro au zburat din conturile aradene degeaba.Bravo domnilor care pilotati consiliul judetean.

    Raspunde
  7. Ce gluma ! Si unde aterizeaza in Moneasa ?!

    Raspunde
  8. Poate avioanele particulare ale alesilor Sa zboare la moneasa ……

    Raspunde
  9. Nu apuca avionul V1 ca trebuie sa si aterizeze :)))))) oh cmon :))))

    Raspunde
  10. Degeaba faceti misto, va invit sa mergeti la Hotel Parc , sa va cazati vreo 2-3 nopti si apoi sa mai vorbim.Pacat ca in acest loc foarte frumos este un asa primar prost si puturos care nu e in stare de nimic sa faca acolo . Normal la fel sant si consilierii judeteni care isi aduc aminte de Moneasa numai cand au cate o masa de organizat pe la hotelurile din zona, si aia daca ar fi de gratis ca vezi Doamne noi avem functii importante .

    Raspunde
  11. In loc sa face-ti rost de curse spre destinatii necesare, gen italia spania, cehia unde merg multi la lucru si s-ar intoarce si ei acasa sa-si vada familia, faceti curse la moneasa.
    Bravo, cine ia premiul de retardat?
    Voi de la pensionari vreti sa sustineti acest aeroport?

    Raspunde
  12. Anonimule du-te la culcare, nu ai inteles nimic.

    Raspunde
  13. Direct sau cu escala la Ineu?

    Raspunde
  14. intrarea in Bucuresti, intrarea Moneasa. Documentati-va si voi un pic ca doar nu e Honolulu

    Raspunde
  15. Pe când și o legătură cu „Po(u)la”, Croatia?

    Raspunde
  16. A mai rmas ceva de demolat?? adresativa „d-lui” Falca(DEMOLATORUL), eventual cei care vreti sa va demolati casa veche, iti dati lui ceva de lucru si mai salvam ceva din Arad….

    Raspunde
  17. Orlando, lipsește esențialul .
    Cursa spre Moneasa nu înseamnă neapărat și aterizare, nu-i așa? Stațiunea va fi survolată în funcție de ncapacitatea rezorvoarelor, după care se vor îndrepta către Apuseni unde pensionarii pot arunca flori peste locul unde a aterizat Iovan.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.