ACCIDENTELE care au semănat PANICĂ PRINTRE ŞOFERI. Cum s-au petrecut şi din ce cauze

ACCIDENTELE care au semănat PANICĂ PRINTRE ŞOFERI. Cum s-au petrecut şi din ce cauze

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad au dat publicităţii informaţii legate de producerea accidentelor rutiere de astăzi, care au băgat spaima în şoferi şi s-au soldat cu mai multe victime dintre care una a decedat.

Maşina răsturnată între Pilu şi Socodor

Potrivit ISU Arad, „apelanta a anunțat (n.r. – la 112) că mașina este răsturnată și nu poate ieși. Au fost deplasate două echipaje de intervenție, unul de descarcerare și unul medical. La sosirea echipajelor de intervenție, victimele erau ieșite din autoturism și solicitau pompierilor tractarea mașinii până la Chişineu Criş”.

Accidentul mortal dintre Sântana şi Curtici

„Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit faptul că în această dimineață, în jurul orei 10,50, un bărbat de 62 de ani din Sântana a condus un autoturism pe DJ 792C, din direcția DN 79 înspre Curtici, și din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo a pătruns pe contrasens, unde a acroșat un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 35 de ani din Nădab.
În urma impactului în rezultat decesul conducătorului auto de 62 de ani din Sântana.
Au mai fost răniți ușor trei pasageri din autoturismul acroșat, respectiv doi bărbați de 50 și 42 de ani și un minor de 11 ani”, informează IPJ Arad.

Accidentul grav de la Șimand

„Tot în această dimineață, în jurul orei 11,40, un tânăr de 21 de ani din judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe DN 79 (pe direcția Arad – Oradea) în afara localității Șimand, din cauza neadaptării vitezei pe șoseaua acoperită cu polei, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a accidentat grav un alt tânăr, de 23 de ani, din judeţul Bihor, care se afla în calitate de pieton în afara părții carosabile, pe partea stângă, având în vedere direcția de mers înspre Oradea.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, mai informează IPJ Arad.

Accidentul ușor de la Zimand

„În jurul orei 12, tot pe DN 79, în afara localității Zimand, o tânără de 25 de ani din judeţul Mehedinți a condus un autoturism spre Oradea iar în momentul efectuării unei depășiri a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând în șanțul din partea stângă a șoselei. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto”, mai arată reprezentanţii IPJ Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.