SONDAJ/ Cu cine VOTEAZĂ arădenii la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

SONDAJ/ Cu cine VOTEAZĂ arădenii la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Două rânduri de alegeri tulbură liniştea românilor în acest an: Cele europarlamentare, din mai, şi cele prezidenţiale, de la finele anului.

Pentru arădeni, cele europarlamentare se vor dovedi interesante, cel puţin prin prisma faptului că vor avea de ales între candidaţi din Arad situaţi pe locuri (teoretic) eligibile pe listele cu care vor candida partidele. Vlad Botoş (USR), Gheorghe Falcă (PNL) sau Eusebiu Pistru (ALDE) vor fi pe poziţii „eligibile” sau „bune” pe respectivele liste, dar şi PSD Arad ne-a dat asigurări că se va lupta pentru un loc care duce în Parlamentul European.

Pentru a vedea intenţia de vot a arădenilor am demarat un sondaj de opinie în care se poate vota o singură dată în 24 de ore de pe acelaşi IP:

Citeşte şi:

Două rânduri de alegeri în 2019. Bătălie interesantă, la Arad, pentru Parlamentul European

  1. cu falca nu vor vota in mod clar

    Raspunde
  2. Dar nici cu PSD!!!!!

    Raspunde
  3. Deocamdată PSD conduce, nu ne mai facem bine niciodată!

    Raspunde
    • Postacii PSD pot vota de pe orice dispozitiv conectat la internet, aia înseamnă că poate vota de pe laptop, telefon, telefonul soției, copilului, bunicii, al câinelui, al pisicii și … nu în ultimul rând cu al morților din familie, așa cum au fost obișnuiți de către pastorul lor spiritual, ”Dragnea cel sfânt”…

      Raspunde
  4. Și PNL s-a săturat de Falcă, cu tot cu consilierii lui personali ca: Mariș și Barbeș, niște ignoranți, ligători de clanțe. Sper că și arădenii s-au săturat de ei și o să-i arunce la tomberonul istoriei (sper ca RET-imul să golească tomberonul la groapa de gunoi a istoriei, acolo unde le este locul). Trebuie să vină oameni noi, de javre ne-am săturat. Hai că se poate… să salvăm Aradul și țara, de expirații ăștia, adică de PSD și PNL, urmașii FSN-ului.

    Raspunde
  5. Aradul s-a săturat de Falcă, de oameni ca Mariș și Barbeș, niște ignoranți, ligători de clanțe. Sper că și arădenii s-au săturat de ei și o să-i arunce la tomberonul istoriei (sper ca RET-imul să golească tomberonul la groapa de gunoi a istoriei, acolo unde le este locul). Trebuie să vină oameni noi, de javre ne-am săturat. Hai că se poate… să salvăm Aradul și țara, de expirații ăștia, adică de PSD și PNL, urmașii FSN-ului.

    Raspunde
  6. Araduls-a săturat de Falcă, de consilieri personali ca: Mariș și Barbeș, niște ignoranți, ligători de clanțe. Arădenii s-au săturat de ei și o să-i arunce la tomberonul istoriei (sper ca RET-imul să golească tomberonul la groapa de gunoi a istoriei, acolo unde le este locul). Trebuie să vină oameni noi, de javre ne-am săturat. Haideți arădeni, haideți români că se poate… să salvăm Aradul și țara, de expirații ăștia, adică de PSD și PNL, urmașii FSN-ului.

    Raspunde
  7. ARADUl s-a saturat de toate manipularile voasre.Credeti ca niste analfabeti functionali vor castiga alegerile?

    Raspunde
  8. Pistru cîștigă!!!!

    Raspunde
  9. UN personaj bun de NIMIC …UN MECANIC AUTO ZERO .

    Raspunde
  10. PNL si ALDE nu au numai personajele astea?

    Raspunde
  11. Nici un independent?? eu votez cu Mircea Diaconu

    Raspunde
  12. Ce frast camforat cauta Pistru -talambocu aici ? asta-i rasu politicii aradene !

    Raspunde
  13. Vai de noi cu asemenea analfabeti, noroc ca aia nu stiu limba romana.

    Raspunde
  14. Pistrule esti terminat

    Raspunde
  15. FALCA CISTIGA LA EUROPARLAMENTARE .SUNT SIGUR DE ASTA.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.