Două rânduri de alegeri în 2019. Bătălie interesantă, la Arad, pentru Parlamentul European

Două rânduri de alegeri în 2019. Bătălie interesantă, la Arad, pentru Parlamentul European

Românii vor fi chemaţi de două ori la urne în 2019: Prima dată în mai, la alegerile pentru Parlamentul European, iar a doua oară spre finalul anului, când vor avea loc alegerile prezidenţiale.

Prima bătălie electorală se anunţă mai interesantă pentru arădeni, pentru că pe listele a cel puţin două partide se vor afla candidaţi din Arad pe locuri considerate eligibile. Vlad Botoş va ocupa poziţia locul 4 pe lista cu care USR va candida la alegerile europarlamentare iar Gheorghe Falcă a smuls şi el promisiunea că se va afla pe o poziţie eligibilă la PNL. Că va fi pe locul 7 sau 12 (considerat şi el eligibil în opinia lui Ludovic Orban), rămâne de văzut.

La PSD nu s-a discutat încă, pe plan naţional, despre componenţa listei pentru Parlamentul European, dar ni s-au dat asigurări că organizaţia din Arad se va bate pentru un loc eligibil. Că-l va obţine, sau nu, vom vedea.

La ALDE lucrurile sunt ceva mai lumpezi, în sensul că deputatul Eusebiu Pistru se va afla pe o poziţie bună pe lista cu care liberal-democraţii vor candida la alegerile europarlamentare.

Aşadar, cel puţin la Arad ne aşteaptă o competiţie interesantă în mai, considerată de mulţi un barometru pentru ceea ce se va întâmpla la alegerile prezidenţiale de la finele anului.

  1. deci vom avea un singur eurodeputat Vlad Botos. tot e mai bine decat nimic cum e acum

    Raspunde
  2. Deci nu scapam de Gigi…… 🤣🤣🤣

    Raspunde
  3. Rusine partidelor pentru asemenea oferta!!!!! Pistru si Falca????????? Serios????? Rusine sa va fie!!!!!!!!!!

    Raspunde
  4. cu o exceptie pretendentii nu stiu nici macar o limba straina. nu stiu nici limba romana de altfel. ne facem de ras cu asemenea specimene. sa stea pe curul lor ca si asa au ajuns unde nici nu au visat

    Raspunde
  5. Falka a fost in 2014 pe locul 16 ,atunci pdl-ul avea forta ma indoiesc sa treaca de 12

    Raspunde
  6. vai de capul nostru daca astia ne vor reprezenta la Bruxelles

    Raspunde
  7. FALCA este cel mai bun si cu experienta in administratia publica. BOTOS ,PISTRU si eventual un psd-ist sunt niste oportunisti ,vai de capul lor.

    Raspunde
    • Falca este un analfabet functional ajuns intr-o functie onoranta din cauza lipsei unui sistem veritabil de valori in societatea romaneasca. In fine, nu ma obosesc cu anonimii, dar spun doar ca nu a onorat cum se cuvine functia pe care a ocupat-o si din nefericire o mai ocupa inca. E drept ca nici ceilalti nu sunt mai breji dar macar nu-si pun tichie de margaritar.

      Raspunde
  8. Incredibil , Pistru …europarlamentar , noaptea mintii , asta nu stie nici macar tabla inmultirii !!!

    Raspunde
  9. […] Două rânduri de alegeri în 2019. Bătălie interesantă, la Arad, pentru Parlamentul European […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.