Ca-n FILME: Un tânăr a FURAT un autoturism, a intrat cu el în şanţ şi apoi l-a INCENDIAT

Ca-n FILME: Un tânăr a FURAT un autoturism, a intrat cu el în şanţ şi apoi l-a INCENDIAT

Polițiștii orașului Ineu şi cei ai orașului Chișineu Criş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, au reținut un tânăr pentru 24 de ore pentru comiterea a trei infracțiuni, informează IPJ Arad.

Tânărul, originar din Chereluş, este bănuit de polițiști ca ar fi distrus un autoturism pe care în prealabil l-ar fi sustras și condus fără permis.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit ca la data de 1 ianuarie a.c., arădeanul de doar 20 de ani ar fi sustras un autoturism neasigurat și cu cheile în contact, din faţa unui imobil de pe raza localității Chereluş. În timp ce conducea autoturismul pe care l-ar fi sustras pe DJ 793, cel bănuit de comiterea faptei ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabila și ajungând într-un şanț aflat pe marginea părţii carosabile. După producerea evenimentului, cel în cauza s-ar fi deplasat pedestru în localitatea Șepreuș, de unde ar fi procurat 1 litru de benzină, combustibil cu care acesta ar fi distrus în totalitate autoturismul, incendiindu-l”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Arad.
Ca urmare a efectuării cercetărilor, „a reieșit ca tânărul ar fi recurs la comiterea acestei fapte (n.r. – incendierea autoturismului) în scopul ascunderii/înlăturării urmelor infracțiunilor pe care le-ar fi comis. Efectuând verificări în bazele de date, s-a mai constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, se mai menţionează în comunicatul Poliţiei.

De remarcat, că polițiștii au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore pe bază de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, conducere fără permis și distrugere.

Foto: Arhiva

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.