Accidentul rutier de la Gurahonţ: CINE sunt cei care şi-au PIERDUT VIAŢA. Fiul unuia dintre ei este ÎN COMĂ!

Accidentul rutier de la Gurahonţ: CINE sunt cei care şi-au PIERDUT VIAŢA. Fiul unuia dintre ei este ÎN COMĂ!

Accidentul rutier de la Gurahonţ, petrecut duminică seara pe DN79A, a şocat întreaga comunitate de pe cursul superior al Văii Crişului Alb, mai ales că doi dintre cei care şi-au pierdut viaţa sunt din zonă. În plus, fiul unuia dintre ei este în comă.
Aflaţi în Fiat-ul care a intrat în coliziune frontală cu jeep-ul, Emil Ban, din Pleşcuţa, şi Aurel Bursas, din Rostoci, nu au avut nici o şansă. Cei doi au murit în urma impactului devastator. „Maşina arată de parcă ar fi lovit-o trenul”, ne-a declarat I.P., din Gurahonţ.
Drama este cu atât mai mare cu cât fiul unuia dintre cei doi morţi se zbate şi el între viaţă şi moarte, fiind în comă, la spital. Este vorba despre Marius Ban (foto), un tânăr căruia îi plăceau maşinile, lucru care se poate vedea şi din profilul său de Facebook. Ironia sorţii face ca tocmai maşinile, atât de dragi lui Marius, să fie cele care i-au distrus viaţa…
masina accident Gurahont
Foto 1: Facebook, Foto 2: I.P.

Citeşte şi:

Doi MORŢI şi doi RĂNIŢI în urma unui ACCIDENT RUTIER petrecut pe DN79 A, la Gurahonţ

  1. R.I.P. PT CEI DECEDATI
    TINEM PUMNII PENTRU MARIUS!

    Raspunde
  2. il cunosteam bine pe Emil Ban , era verisorul primar al sotului meu care a murit si suntem socate , sa-l odihneasca D-zeu.

    Raspunde
  3. Condoleante familiilor celor decedati! Dumnezeu sa fie alaturi de Marius. Pentru cei care se considera victime ale accidentului rutier le stau la dispozitie pentru a obtine despagubiri pe cale legala: http://despagubiri-victime-rutiere.webnode.ro/

    Raspunde
  4. Si eu am poza cu masini foarte multe chiar si nici nu am permis de conducere, asta inseamna ca sunt obsedata ? foarte multa lume pune poza cu ele pe facebook , asta sa intamplat ca asa a vrut Dumnezeu si numai el stie de ce , nu trebuie dedus asa doar din poza de profil , e o persoane pe care eu o cunosc si pot vorbi despre ea, insa o persoana straina ca tine nicidecum, trebuia sa te limitezi la ce ai vazut ca sa intamplat .

    Raspunde
    • Adevarul este ca ca acestia sunt „jurnalistii” din zilele noastre marea majoritate facuti la facultatile fara frecventa!!!!!!!!! Un alt exemplu pe alt site de stiri din Arad acelasi subiect citez „amandoi conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest si rezultatul a fost negativ” Intrebarea e cum poti sa-i pui unei persoane in stare de coma sa sufle in etilotest???????????

      Raspunde
  5. Si ironia e ca lui ii placea ORGA mult mai mult decat masinile, dar daca nu a avut poza la profil cu ea nu v-ati putut da seama , asa-i?

    Raspunde
  6. Condoleante si d-zeu sa-i ierte.

    Raspunde
  7. Vedem noi cand se clarifica treburile ce haos va fi, cu cine e vinovat si cine nu. Acuma cei din jeep pot spune ce vor ca ceilalti nu pot vorbi, si am inteles ca cei din jeep sunt persoane prea importante in ZONA ca sa poate fi ei de vina …..nu o sa ramana lucrurile asa oricum…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.