Această femeie a avut numeroase AVENTURI cu bărbați ÎNSURAȚI și susține că le-a făcut NEVESTELOR O FAVOARE! Motivul e INCREDIBIL

Această femeie a avut numeroase AVENTURI cu bărbați ÎNSURAȚI și susține că le-a făcut NEVESTELOR O FAVOARE! Motivul e INCREDIBIL

Această femeie a avut timp de zece ani nenumărate aventuri, toate cu bărbați însurați. Ea nu consideră că a făcut ceva rău, din contră, susține că astfel le-a salvat căsnicia.

Gweneth Lee, de 45 de ani, a avut legături cu mai mulți bărbați, dintre care unele au durat ani de zile. Ea și-a pierdut soțul, un om de afaceri, care a murit de cancer. După această dramă, a vrut să își revină, iar o prietenă i-a sugerat să își facă un cont pe un site de întâlniri. Acesta nu era un site obișnuit, ci unul pe care se înregistrau, în general, bărbați foarte bogați care vroiau să se distreze.

Gweneth a ieșit cu oameni de afaceri, contabili, magnați, toți neîmpliniți în căsnicie. Ceea ce mai aveau în comun era faptul că nu vroiau să își părăsească soțiile pentru a nu le provoca suferință copiilor și pentru că mulți dintre ei încă țineau la ele.

Femeia le oferea acestora întâlniri și sex, și era dispusă să le satisfacă fanteziile, ceea ce nevestele lor nu făceau. Ea a avut cu trei dintre ei relații care au durat ani de zile, iar una dintre soții știa și era de acord. Ea își pierduse complet interesul pentru sex, iar din acest motiv nu avea o problemă cu Gweneth.

Aventurile erau discrete și, surprinzător, au avut un efect benefic asupra căsniciilor. Ei erau mai fericiți și mai împliniți, fără să fie nevoiți să-și părăsească familiile.

Ea consideră că prin „generozitatea” a salvat multe familii de la rupturi dureroase și încă iese la astfel de întâlniri. Cu toate acestea, Gweneth își dorește să se căsătorească din nou și speră că va găsi omul potrivit pentru o relație serioasă, ducând dorul stabilității.

Gweneth-Lee-Illicit-Encounterslll

Sursa: mirror.co.uk

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.