Top 5 zodii care au cele mai mari şanse să se căsătorească în 2016

Top 5 zodii care au cele mai mari şanse să se căsătorească în 2016

Mulţi dintre noi aşteaptă ani la rând ca să îşi întâlnească omul potrivit, alături de care să se vadă proiectaţi în viitor. Unii se căsătoresc mai repede, alţii mai greu. Din păcate, nu toţi suntem pregătiţi să ne căsătorim la 20 de ani, de aceea suntem nevoiţi să aşteptăm să ne maturizăm mai bine, şi abia apoi să ne întâlnim şi noi sufletele noastre dragi mult aşteptate.

 

1.     Nativii Gemeni: problemele în viaţa personală nu întârzie să apară în cazul vostru. Treceţi prin foarte multe schimbări, care vă vor face să suferiţi. Dar nu deznădăjduiţi, căci aveţi şanse mari ca în a doua parte a anului să întâlniţi persoana potrivită şi să vă puneţi pirostriile. Iubirea în viaţa voastră va veni exact atunci când aveţi cea mai mare nevoie, ajutându-vă să treceţi cu bine de toate lucrurile neplăcute şi dureroase care vi s-au întâmplat de-a lungul vieţii.

 

2.     Nativii Leu: în sfârşit te gândeşti şi tu să încetezi cu aventurile, şi începi să îţi doreşti să îţi găseşti o persoană serioasă, cu care să te căsătoreşti şi alături de care să îţi formezi o familie cât mai frumoasă. Anul acesta ai toate şansele din lume să te realizezi pe plan personal. Trebuie doar să mai ai puţină răbdare.

 

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.