Acţiune reuşită a tinerilor din ALDE: Se vor monta semafoare la liceul de pe Iuliu Maniu

Acţiune reuşită a tinerilor din ALDE: Se vor monta semafoare la liceul de pe Iuliu Maniu

Ucu Dima, preşedintele TLDE Arad, informează că în urma acţiunii de strângere de semnături iniţiată de tinerii politicieni liberal-democraţi s-a reuşit determinarea autorităţilor să monteze semafoare în faţa liceului de pe bulevardul Iuliu Maniu, la intersecţia cu strada I. Alexandru.

Potrivit acestuia, la sediul ALDE, a sosit un răspuns din partea Primăriei Municipiului Arad în care se specific faptul că s-au alocat sumele necesare din bugetul local în scopul amenajării respectivei intersecții. Amenajarea se referă inclusive la montarea semafoarelor la trecerea pentru pietoni unde în ultima perioadă au avut loc mai multe accidente mortale, susţine preşedintele TLDE Arad.

„Știți bine că am inițiat petiția pentru semaforizarea acestei treceri pentru pietoni strict pentru siguranța si bunăstarea cetățenilor municipiului Arad. Am insistat să se instaleze semafoare și iată că după patru luni de la prima acțiune întreprinsă în acest sens avem un răspuns favorabil din partea Primăriei Municipiului Arad. Sunt convins că în cel mai scurt timp lucrările vor începe și, astfel, lucrurile își vor urma cursul normal iar la această trecere pentru pietoni nu vor mai exista accidente cu consecințe grave. Mulțumesc colegilor mei care s-au implicat în acest proiect, mulțumesc conducerii Primăriei Municipiului Arad şi Poliției Municipiului Arad pentru că au conștientizat importanța amenajării acestei intersecții și au decis să dea curs solicitării tinerilor din ALDE Arad. Doresc să le transmit mulțumiri speciale cetațenilor care au semnat petiția «Semnează și Salvează!». Fară semnăturile acestora nu puteam să înaintăm cu acest demers” – a declarat Ucu Dima, președintele Organizației de Tineret ALDE Arad

„Implicarea tinerilor noștri în acțiuni care conduc la creșterea confortului cetațeanului a devenit o obișnuință. Am discutat cu ei la Moneasa, în weekend, iar acțiunile care vor urma vor avea un impact social cel puțin la fel de răsunător. Îi felicit!” – a declarat Ion Scheau, președintele Organizaţiei Municipale ALDE Arad.

„Sunt mândru de echipa tinerilor ALDE! Acești copii minunați au realizat un lucru foarte mare astăzi. Datorită implicării lor se vor monta semafoare într-o intersecție foarte periculoasă și, astfel, accidentele în acea zonă vor dispărea. ALDE Arad luptă pentru cetațeni, luptă pentru liniștea lor, pentru bunăstarea lor” – a precizat, la rândul său, deputatul Eusebiu Pistru, președintele Organizaţiei Județene ALDE Arad.

  1. Fugiti ma d-acilea behaitorilor , auzi ma ce zic astia 2 , adica tusea vaselinoasa si junghiul zdrentular , mecanicul manelist si vanzatorul de haine si papuci vechi , cine dreaku va baga in seama ???

    Raspunde
  2. Erau unii care isi puneau sperante in ALDE , in Arad in loc sa promoveze tineri de valoare , de pilda – Trifon, Tuturici , Remes sau Baltat , d-alde Pistru ce face ….promoveaza lacheii si tucalarii lui , cum e si acest mare comerciant de toale naftalinate !

    Raspunde
  3. Mai omule , tu ai probleme de perceptie , pai tu il compari pe Ucu – tanarul om de afaceri cu olteanul Tuturici , cu alungatul dim ROMSILVA , Trifon , sau cu ceilalti 2de care nu a auzit nimeni .

    Raspunde
  4. Fugi ma d-acilea cu Ucu-Mucu tau ! Daca un comerciant de toale si boarfe naftalinate conduce tinerii din partidul asta e bai mare ! De ce frast nu il pune presedinte pe Trifon , ca doar e consilier judetean ?!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.