Ministerul Afacerilor Externe organizează o vizită la Arad pentru șefii misiunilor diplomatice acreditați la Bucureşti

Ministerul Afacerilor Externe organizează o vizită la Arad pentru șefii misiunilor diplomatice acreditați la Bucureşti

Ministerul Afacerilor Externe organizează sâmbătă, 20 octombrie 2018, o vizită de informare şi documentare în judeţul Arad pentru șefii misiunilor diplomatice acreditați la Bucureşti.

Programul include o întâlnire cu autorităţile locale ce va avea loc începând cu ora 12.00 în sala Regele Ferdinand a Primăriei Arad. Vor fi prezenţi la această întâlnire primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, prefectul judeţului Arad, Florentina Hogea şi preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, informează municipalitatea.

Începând cu ora 12:45 este programată o vizită la Palatul Cultural, ocazie cu care Filarmonica Arad, va susţine un scurt moment artistic, urmat de un brunch oferit de primarul municipiului Arad. Participă reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai mediului de afaceri arădean.

La ora 14.00 va avea loc o scurtă ceremonie de depunere de coroane la Monumentul lui Vasile Goldiş.

În continuare, diplomații străini se vor deplasa la Miniş unde vor vizita „Colina construită în secolul XVIII” din Podgoria Miniş şi vor participa la o degustare de vinuri  în localitatea Păuliş.

Ultima parte a programului cuprinde vizita la Mănăstirea Maria Radna. De la Arad diplomaţii acreditaţi la Bucureşti vor pleca în judeţul Timiş.

Vizita corpului diplomatic străin acreditat la București în județele Cluj, Bihor, Arad şi Timiş este organizată în contextul evenimentelor dedicate Centenarului Primului Război Mondial și al Marii Uniri.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.