Acțiuni de amploare ale polițiștilor în municipiu și județ

Acțiuni de amploare ale polițiștilor în municipiu și județ

Polițiștii din municipiu și cei ai orașului Chișineu-Criș împreună cu cei ai secțiilor rurale de poliție au desfășurat acțiuni de amploare, în noaptea de 14 spre 15 ianuarie.

La activități au luat parte polițiști economici și cu atribuții de verificare a sistemelor de securitate. În acest context, în intervalul orar 22 – 2, au fost legitimate 767 de persoane și verificate 488 de autovehicule.

În municipiu, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale pentru abateri de la legislația rutieră, în valoare totală de 11.020 de lei, fiind reținute 4 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare. Au fost întocmite 3 dosare penale, pentru conducere sub influența alcoolului.

Pe linia sistemelor de securitate, au fost verificate 24 de obiective (cluburi, săli de jocuri de noroc, show-room-uri auto și altele) și 35 de agenți de pază, fiind aplicate 10 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea legislației privind paza bunurilor și obiectivelor, în valore totală de 2.700 de lei.

Polițiștii economici au verificat 6 societăți comerciale și au aplicat 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 20.000 de lei, pentru neemiterea bonului fiscal, și au ridicat în vederea confiscării 3.077 de lei.

Pe raza orașului Chișineu-Criș și localităților învecinate, pentru abateri de la legislația rutieră au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.220 de lei, fiind reținut un permis de conducere și retrase două certificate de înmatriculare. Totodată, a fost ridicat un set de plăcuțe numere de înmatriculare.

Pentru nerespectarea legislației privind paza bunurilor, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 2.500 de lei.

O persoană a fost depistată în timp ce oferea spre comercializare țigări susceptibile a proveni din contrabandă, fiind sancționată cu amendă în valoare de 20.000 de lei, 22 de pachete de țigări fiind ridicate în vederea confiscării.

Aceste acțiuni se vor desfășura pe tot parcursul anului, atât în municipiu cât și în județ, având ca scop impunerea unul climat de ordine și liniște publică și disciplină în trafic.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.