Accident în Zona Industrială. Au fost implicate două autoturisme și un autobuz

Accident în Zona Industrială. Au fost implicate două autoturisme și un autobuz

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un autobuz a avut loc luni dimineața în Zona Industrială.

În această dimineață, în jurul orei 7, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme și un autobuz, în Zona Industriala a municipiului Arad.

În fiecare mijloc de transport se aflau doar conducătorii auto. Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD TIM.

În urma accidentului, o femeie care se afla la volanul unuia dintre autoturisme a fost rănite, aceasta era conștientă, cooperantă și neîncarcerată, precizează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Victima a fost transportată la spital de echipajul SMURD pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Pompierii arădeni au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Sursa foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.