UPDATE/ Fetiță de șapte ani lovită pe o trecere pentru pietoni

UPDATE/ Fetiță de șapte ani lovită pe o trecere pentru pietoni

O fetiță de șapte ani a fost lovită de un autoturism, luni dimineața, pe o trecere pentru pietoni.

Accdientul s-a produs în localitatea Odvoș, în jurul orei 7.50. Potrivit primelor informații, fetița a fost acroșată pe o trecere pentru pietoni.

UPDATE 1/ Potrivit echipajului Serviciului de Ambulanță Județean Arad, victima prezenta un traumatism cranio-cerebral acut închis cu pierderea stării de conștiență, traumatism abdominal, traumatism membru inferior stâng (gambă – gleznă). Fetița a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE 2/ „În dimineața zilei de 16 Ianuarie, în jurul orei 7.50, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a avut loc un accident rutier. Un bărbat de 30 de ani, din Lipova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Odvoș, a acroșat o minoră angajată în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni. În urma impactului, minora a fost transportată la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale, aceasta fiind rănită ușor, la prima vedere. Testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest a indicat că acesta nu era sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.