Acțiuni „fulger” ale Poliției în municipiul Arad! Ce au vizat oamenii legii

Acțiuni „fulger” ale Poliției în municipiul Arad! Ce au vizat oamenii legii

Polițiștii arădeni au desfășurat, zilele trecute, două acțiuni „fulger” în municipiu, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Astfel, pe șoselele din municipiu și Drumul Județean 682 (Arad – Zădăreni), polițiștii Biroului Rutier și ai Secției 1 Rurală Arad au verificat 24 de autoturisme și au legitimat 28 de persoane. Cu acest prilej „au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei, fiind reținute două permise de conducere, pentru depășire neregulamentară și neoprirea la semnalul polițistului”.

Cea de a doua acțiune a avut loc în zona zona Șega (Keketsch), unde polițiștii au legitimat 86 de persoane și au verificat 56 de autovehicule. „Au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 12.000 de lei, pentru nerespectarea Legii 61/1991 (ordinea publică) și O.U.G. 195/2002 (circulația pe drumurile publice). Aceste activități vor fi desfășurate în perioada următoare, în muzicipiu și județ, pentru descurajarea comportamentului antisocial și impunerea respectării legislației rutiere”, transmite IPJ Arad.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.