Acțiuni fulger ale polițiștilor în municipiu și două orașe din județ

Acțiuni fulger ale polițiștilor în municipiu și două orașe din județ

Polițiștii arădeni din structurile de ordine publică și investigații criminale au desfășurat mai multe acțiuni fulger în municipiu și județ.

Astfel, pe parcursul acestei săptămâni, timp de 2 ore, au fost organizate acțiuni de acest tip în Chișineu-Criș, Sebiș și Arad. În activitățile din municipiu au fost implicate și efective ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad și polițiști locali. 

„În cadrul celor trei acțiuni, au fost legitimate aproximativ 500 de persoane, verificare mai mult de 300 de vehicule, dintre care 15 transporturi de material lemnos. Polițiștii au aplicat 78 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27.500 de lei, pentru nerespectarea legislației privind circulația rutieră și ordinea și liniștea publică. Au fost reținute 4 permise de conducere, dintre care 2 pentru alcool la volan si 2 pentru exces de viteză, și retrase 4 certificate de înmatriculare. În cadrul acestor activități au fost conduse la sediile de poliție, pentru clarificarea situației, mai mult de 10 persoane fără adăpost și aproximativ 5 persoane de interes, bănuite de implicare în infracțiuni. Aceste acțiuni se desfășoară în permanență, în municipiul și județul Arad”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.