Suporterii bat la porțile Asociației Fotbal Club UTA Arad. Li se va deschide sau li se va trânti ușa-n nas?

Suporterii bat la porțile Asociației Fotbal Club UTA Arad. Li se va deschide sau li se va trânti ușa-n nas?

Într-un moment în care UTA nu trece prin cele mai bune momente ale sale, din nici un punct de vedere, dr. Adrian Dărăbanțiu, cunoscut suporter al „Bătrânei Doamne”, are inițiativa înscrierii a cât mai mulți suporteri în Asociația Fotbal Club UTA Arad.

Demeresul este unul menit să sprijine financiar UTA într-un moment delicat, prin plata cotizației de membru. Dincolo de asta, ar putea contribui la o reabilitare a imaginii asociației – a cărei conducere, în acest moment, este decredibilizată total.

Întâlnirea celor care vor să devină membri ai Asociației Fotbal Club UTA Arad va avea loc luni, la ora 11, la sediul clubului, situat pe Calea Victoriei, nr. 20.

Prezentăm, în continuare, apelul dr. Adrian Dărăbanțiu, urmând să vedem luni cum va reacționa conducerea asociației: Îi va primi cu brațele deschise pe suporteri sau le va trânti ușa-n nas?

„Apel!

În urma articolelor aparute in presa referitoare la problemele financiare cu care se confrunta clubul UTA, fac urmatorul apel:

– toti cei carora va curge sange alb rosu, haideti sa ne inscriem in Asociatia „FOTBAL CLUB UTA ARAD”!

Numai asa, ca membri ai asociatiei care isi platesc statutar cotizatia putem sa ajutam si noi, suporterii adevarati, echipa noastra iubita!

Scopul asociatiei este asigurarea conditiilor de performanta pentru clubul nostru indragit.

Chiar daca valoarea cotizatiei este mica; prin numarul nostru, al adevaratilor suporteri, care este mare, putem sa ne implicam si sa trecem peste acest ”hop financiar”.

Unde-i unu, nu-i putere, unde-s doi, puterea creste!

Hai sa ne întâlnim luni, 31.10.2022, la ora: 11.00, la sediul clubului din Arad, cal. Victoriei nr. 20, in număr cât mai mare ca sa ne depunem împreuna cererile de adeziune si sa arătam întregii tari cât de iubita este echipa noastră favorita.

Veniti in numar cat mai mare!

Hai UTA!

Pentru noi doar UTA contează!

Va rog sa veniti cu cererea de adeziune completata si o copie a actului de identitate.

Modelul de cerere de adeziune poate fi descarcat de aici:

https://docs.google.com/document/d/1rtela3KmYw2NB1HTphG_9pAIjY1rcpzqBTQvmp2EKao/edit”.

Foto: Viorel Muscă

  1. Nu va faceti iluzii, clanul care conduce ong-ul si care s-a uns bine din borcanul cu miere nu va permite nimanui sa deranjeze „bunul” mers al lucrurilor. Acolo numai politia si parchetul daca intra (daca vor si li se da voie!!).

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.