Actor ÎNJUNGHIAT PE SCENĂ în timpul unei reprezentații

Actor ÎNJUNGHIAT PE SCENĂ în timpul unei reprezentații

Ultimul act al piesei „The Language of Flowers” jucată pe scena unui teatru din Tucson (Arizona) i-ar fi putut fi fatal actorului american Ken Beider (FOTO), după ce partenera sa de scenă l-a înjunghiat în stomac. Actriţa a fost și cea care a dat alarma, dând năvală în culise şi ţipând că l-a înjunghiat pe Ken. Cuţitul a intrat circa opt centimetri în stomacul actorului.

Ken Beider

Deşi fusese rănit, Ken Beider și-a dus rolul până la final, scoțându-și cuțitul din stomac şi continuând scena. Imediat după aceea, el a fost dus la spital, unde rana sa a avut nevoie de 12 copci.

Publicul nu şi-a dat seama ce se întâmplase, Beider fiind ovaţionat şi aplaudat îndelung la scenă deschisă. Abia când a venit ambulanţa oamenii și-au dat seama ce se întâmplase de fapt.

Până în acest moment nu se ştie de ce în piesă s-a folosit un cuţit adevărat şi nu unul de recuzită, aşa cum era normal. Presa scrie că decizia fusese luată de regizorul şi producătorul Gavin Kayner, însă actriţa care îi era parteneră de scenă lui Beider ar fi trebuit să mânuiască „arma” într-un anumit fel, ea nerespectând întocmai indicaţiile.

Din fericire, Ken Beider, în vârstă de 57 de ani, se află acum în afara oricărui pericol.

Actorul este convins că incidentul a fost un accident.

Restul reprezentaţiilor au fost anulate, iar Beider a anunţat că se va întoarce la muncă abia în luna octombrie.

Foto: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.