Acuzații GRAVE: Angajații unui centru aparținând de DGASPC Arad ar fi OBLIGAȚI de ȘEF să participe la acțiunile PNL, în loc să-și îngrijească pacienții

Acuzații GRAVE: Angajații unui centru aparținând de DGASPC Arad ar fi OBLIGAȚI de ȘEF să participe la acțiunile PNL, în loc să-și îngrijească pacienții

Marius Sulincean, consilier județean al PSD Arad, acuză conducerea unui centru al DGASPC Arad că obligă angajații să participe la acțiuni politice, în timpul programului de lucru.

Angajații Centrului de Îngrijire a Persoanelor cu Deficiențe Neuropsihice din localitatea Petriș, aparținând de DGASPC Arad, sunt obligați de către șeful de Centru să facă politica PNL, spune consilierul. La toate tururile de alegeri, aceștia sunt nevoiți să participe la acțiunile PNL, inclusiv în timpul orelor pe care ar trebui să le petreacă la locul de muncă.

„La ultimele alegeri prezidențiale, opt angajați ai Centrului figurau în pontajele realizate pentru secțiile de votare. Îi cerem public doamnei Erika Stark, directoarea DGASPC, să efectueze un control în instituția subordonată Consiliului Județean Arad pentru a verifica dacă angajații respectivi erau pontați și la locul de muncă, acolo unde trebuiau să se ocupe de persoanele internate, aflate în suferință, cu mare nevoie de asistență socială”, afirmă Marius Sulincean, consilier județean social-democrat arădean.

 1. mincinosule la cei de la psd nu vezi cum actionioneaza.
  sau ai amnezii ospatarule?

  Raspunde
 2. Nu cred ca este important cine si pentru cine face campanie. Este important din ce bani sunt platiti acesti oameni si daca sunt bani publici, in mod clar, persoanele responsabile trebuie trase la raspundere.

  Raspunde
  • LA FEL SE INTAMPLA SI CU CATIVA ANGAJATI AI CJA …FIGUREAZA SI PE ALTE STATE DE PLATA(DE PARCA IN 8 ORE POTI FI PREZENT IN DOUA LOCURI IN ACELASI TIMP)CU GRIJA INSA CA ITM SA NU GASEASCA ‘NEREGULI”

   Raspunde
 3. OSPARULE DE CEI DE LA Craiova NU SPUI NIMIC?OLGUTA I-A TRIMIS PE TOTI LA ” PRODUS”

  Raspunde
  • Omule!!!Nu negi!
   Parca Dragnea e la puscarie pentru ceva de genul prezentat in articol!La PNL cand vine”decontarea”pentru banii publici batjocoriti?

   Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.