Patronatul Român Arad, invitat la ședinţa Comisiei de Dialog Social a Ministerului Afacerilor Interne

Patronatul Român Arad, invitat la ședinţa Comisiei de Dialog Social a Ministerului Afacerilor Interne

Ioan Marin Crișan, Preşedintele Filialei Judeţene Arad a Confederaţiei Patronatul Român, a participat miercuri, 12.08.2020, la şedinţa Comisiei de Dialog Social, organizată în sistem videoconferinţă de Ministerul Afacerilor Interne, cu participarea preşedintelui Comisiei de Dialog Social, Secretar de stat, Norocel-Pompiliu Stroe.

Au fost prezenți reprezentanţi ai Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Corpul Naţional al Poliţiştilor,  Confederaţiilor Patronale şi Confederaţiilor Sindicale, ultimele două având reprezentare la nivel naţional.

Au fost discutate probleme privind proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, celelalte două subiecte făcând referire la integrarea străinilor care au dobândit drept de şedere în România, integrarea acestora, şi Strategia Naţională privind imigraţia pentru perioada 2020-2023.

Au fost dezbateri pe cele trei puncte de pe ordinea de zi, în care fiecare parte invitată și-a spus punctul de vedere, pentru ca modificările aduse legilor să fie în interesul cetăţenilor, fără a aduce atingere statului de drept.

„Este un lucru foarte bun şi un punct câstigat, fiindcă am ajuns să fim invitaţi la Sedinţa Comisiei de Dialog Social a Ministerului Afacerilor Interne. Înseamnă că până acum ne-am făcut treaba, şi ne-am făcut-o bine. Am apărat mereu interesele firmelor pe care le reprezint şi acest lucru o să îl fac şi în continuare. La următoare şedinţă a Comisiei de Dialog Social am să ridic problema atât de spinoasă a Zonei Industriale Vest, unde la ore de vârf traficul este efectiv paralizat. Dacă la Arad timp de şapte ani nimeni nu a luat nici o măsură, şi aici mă refer la Primărie, Prefectură şi Consiliul Judeţean, sper că vocea mea se va face auzită la Ministerul Afacerilor Interne unde acum am toată deschiderea”, a declarat Ioan Marin Crișan, preşedintele patronatului arădean.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.