Adina Moțica, președintele OFSD Arad: „PSD va face tot posibilul pentru ca majorarea salariilor în Educație să se realizeze”

Adina Moțica, președintele OFSD Arad: „PSD va face tot posibilul pentru ca majorarea salariilor în Educație să se realizeze”

Președintele OFSD Arad, Adina Moțica, susține că Guvernul PNL continuă să se joace după bunul plac, cu economia țării și cu banii oamenilor, din toate categoriile sociale și de vârstă.

Profesorii, nu sunt, din păcate, o excepție, iar asta în condițiile în care proiectul de rectificare bugetară propus de Ministerul Finanțelor, nu prevede niciunde creșterea salarială prevăzută prin legea 173 votată în 2017, spune aceasta.

„De ce această nouă manevră? Pe nepusă masă, guvernanții au decis să lovească acum în Educație, prin amânarea cu bună știință  a majorărilor salariale prevăzute pentru profesori. Explicația ministrului Cîțu, cuprinde, ca de obicei, direcții neclare, în antiteză totală cu realitatea de care ne lovim. Acesta asigură că «resursele sunt acolo și s-a făcut tot ce s-a putut pentru buna desfășurare a învățământului românesc», ba mai mult, apare și cuvântul preferat al liberalilor: PSD, care, nu se știe când, în care basm liberal, ar fi tăiat sume din acest sector și alte sectoare importante, iar amânarea creșterii salariale din prezent este de fapt doar soluția magică și «salvatoare»,  pentru «suplimentarea resurselor». Adevărate basme cu iz liberal, în spiritul elucubrațiilor lui Cîțu. Nu știm ce părere au reprezentanții din învățământul românesc și sindicaliștii din Educație despre toată această poveste, dar noi cu siguranță spunem că această bătaie de joc trebuie să înceteze urgent!  PSD va face însă tot posibilul pentru ca majorarea salariilor în Educație, a alocațiilor și a punctului de pensie, să fie realizate, iar drepturile cetățenilor, să fie respectate!”, spune prof. Adina Moțica, președintele OFSD Arad.

  1. TANTI MOTICA am crezut ca vrei sa organizezi niste cursuri online pentru profesori.sa lucrati la niste GHIDURI. deoarece multi confunda tabletele cu cantare

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.