UPDATE/ ÎMPUȘCĂTURI pe străzile Aradului! Liniștea nopții, spartă de PISTOALE și SIRENELE Poliției

UPDATE/ ÎMPUȘCĂTURI pe străzile Aradului! Liniștea nopții, spartă de PISTOALE și SIRENELE Poliției

Un bărbat aflat la volanul unui microbuz s-a oprit într-un stâlp după ce a fost urmărit, pe mai multe străzi, de echipaje ale Poliției care au recurs la focuri de armă.

Potrivit martorilor oculari, microbuzul gonea cu viteză, urmărit de mai multe mașini de Poliție. Incidentul a fost semnalat de martori pe străzile Iuliu Maniu, Banu Mărăcine și Andrei Șaguna.

La un moment dat, în încercarea de a-l opri pe bărbat, polițiștii au tras cu pistoalele din dotare, unii martori afirmând că ar fi fost vorba de zeci de focuri de armă („am crezut că sunt artificii”, susține un martor).

În cele din urmă, microbuzul s-a oprit într-un stâlp, pe strada Andrei Șaguna, conducătorul acestuia fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

UPDATE/ Totul a început joi noaptea, în jurul orei 23. Poliția Orașului Lipova a fost sesizată prin apel 112, cu privire la un scandal între două persoane în localitatea Căpâlnaș. La fața locului, s-a deplasat de îndată un echipaj de poliție, iar, la momentul sosirii acestuia un bărbat a demarat pe D.N. 7, cu un autoturism, spre localitatea Lipova. Polițiștii l-au urmărit pe acesta, care nu a oprit la semnalele acustice și luminoase, fiind constituite trei filtre rutiere (Lipova-Vladimirescu-Arad) și dat în consemn.

„Bărbatul a ajuns în municipiul Arad, unde a circulat doar pe contrasens, iar pentru oprirea acestuia, după efectuarea somaţiei legale, s-a impus executarea unor focuri de armă în direcţia roţilor din spate ale autoturismului. Pe strada Andrei Șaguna din municipiu, conducătorul auto, un bărbat de 64 de ani, cetățean austriac, a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un indicator rutier. Întrucât barbatul era rănit în zona umărului, la fața locului a fost solicitată de urgență o ambulanță, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale care se impun”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: captură video, sursa Costea Alexandru Rareş

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.