Administraţia care a dezvoltat Aradul prin investiții are nevoie de susținere

Administraţia care a dezvoltat Aradul prin investiții are nevoie de susținere

De 16 ani, administraţia locală de dreapta, reprezentată de PNL, are rezultate și câștigă astfel  încrederea arădenilor. Ce explică acest succes la alegeri? Simplu: dezvoltarea orașului și a județului, în special cu ajutorul investițiilor, în ciuda unui blocaj sistematic al majorității PSD.

Din 2004, eforturile principale ale administraţiei locale au fost acelea de a aduce fonduri pentru lucrări publice. Din fonduri proprii, din fonduri europene sau cu sprijinul guvernului, investiţiile au dezvoltat Aradul. Conectarea prin autostradă la infrastructura europeană, canalizarea cartierelor, investiţii în drumuri, reabilitarea de şcoli şi grădiniţe, proiectul de regenerare urbană, care a creat spații moderne și locuri de parcare, stadionul UTA, toate au rezultat din ambiția adminsitratorilor de a construi, de a ajuta dezvoltarea. Zonele industriale şi economia privată au fost susţinute de parteneriatul cu administraţia liberală.

Suntem un oraş care a rezolvat în mare parte problemele de infrastructură subterană, care a scos cartiere întregi din noroaie şi a oferit standarde urbane civilizate. Astăzi, Aradul este un oraş care oferă oportunităţi de carieră tinerilor, este un importator de forţă de muncă şi un exportator de bunuri şi servicii. Parteneriatul dintre mediul privat şi administraţie este una dintre cauzele acestui succes, pentru că investiţiile şi infrastructura au ajutat la dezvoltarea economiei locale.

Cu toate acestea, dezvoltarea Aradului nu este liniară, putem observa două viteze în derularea investiţiilor. Cu o guvernare PSD, investiţiile guvernamentale la Arad sunt minime sau chiar blocate. Tăierea a zeci de milioane de euro în 2017 şi 2018 sunt un exemplu. Tăierea banilor de la pasajele de pe centura Aradului un alt exemplu. Cu o guvernare de dreapta, viteza investiţiilor creşte. În doar un an de guvernare PNL, pentru întreg judeţul avem perspectiva unor proiecte de 1,3 miliarde de euro, care înseamnă 3 poduri peste Mureş, centura de sud-est, Cetatea Aradului, drumul expres Arad – Oradea.

„Opţiunea Aradului este clară, pentru investiţii, pentru dezvoltare. Pentru mai multă eficienţă, avem nevoie de un Guvern PNL, de un Guvern liberal care susţine investiţiile şi respectă Aradul. Avem nevoie de o echipă de parlamentari liberali care să ne reprezinte la Bucureşti. De aceea, vă îndemn să votaţi duminică pentru dezvoltarea Aradului, pentru PNL! Este o șansă istorică pe care nu ne permitem să o ratăm”, a declarat Călin Bibarţ, primarul Aradului.

Comandat de PNL Arad, cod mandatar 11200025

  1. FELICITARI PNL ARAD SUCCES LA ALEGERI

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.