INTERVIU/ Daniel Filip: Dorel Popa și-a dorit ca eu să continui munca sa în plan spiritual și politic

INTERVIU/ Daniel Filip: Dorel Popa și-a dorit ca eu să continui munca sa în plan spiritual și politic

Daniel Filip este candidat al Alianța Renașterea Națională la Camera Deputaților. Iată un scurt interviu cu el, în cele ce urmează.

– Pentru cei care nu știu, haideți să vedem cine este Daniel Filip?

– Pentru cei care nu mă cunosc, trebuie spus că sunt descendentul uneia dintre cele mai vechi familii de neoprotestanți din România. Sunt jurist, dar și pastor muzical, postură în care am lucrat 30 de ani alături de regretatul Dorel Popa. De altfel, Dorel Popa și-a dorit ca eu să continui munca sa în plan spiritual și politic. Este unul dintre motivele pentru care mă aflu în această postură, de candidat la Camera Deputaților.

– Ați expus deja un motiv al candidaturii dumneavoastră. Ar mai fi și altele?

– Mi-am depus candidatura la recomandarea mai multor prieteni şi consider că este o oportunitate pentru mediul din care provin. Candidez şi pentru faptul că vreau să promovez anumite valori ale credinţei, respectiv valorile scripturale, şi să propun Parlamentului anumite proiecte pentru binele comunității, în general.

– De ce ați ales Partidul Alianța Renașterea Națională?

– Am ales Alianţa Renaşterea Naţională întrucât acest partid are la bază valorile de care vorbeam. Promovează valorile scripturale legate de om, viață, principii, moralitate, credinţă.

– De ce credeți că ar trebui ca românii să aleagă ARN?

– Cred că românii trebuie să voteze acest partid întrucât, în esenţă, noi am fost, de la bun început, o naţiune având la bază scriptura și credinţa. Acest lucru trebuie să continue și mai departe în viaţa naţiunii. Vedeți că sunt unele partide care nu mai susţin aceste valori, ba dimpotrivă. De aceea, noi ne propunem să continuăm să menținem vie credința în rândul națiunii.

– Ce le transmiteți arădenilor?

– Le transmit pe această cale că naţiunea română a reuşit, încă de la început, să supravieţuiască, să ducă lupte cu regimuri ostile credinţei în această zonă a Europei, dovedind de fiecare dată că baza unei naţiuni este credinţa, scriptura, principiile şi legea. Din acest motiv, le cer arădenilor să mă voteze şi să voteze echipa ARN, pentru a continua acestă luptă, promovând drepturile omului, principiile de bază ale democraţiei, respectul reciproc şi, nu în ultim rând, credinţa. Un popor care la bază nu are lege şi credinţă nu poate supravieţui şi nu poate să-şi păstreze independenţa ca şi naţiune. Trimiteţi-ne în Parlament prin vot democratic şi aceste lucruri le vom promova şi le vom aplica pentru naţiunea română: credinţă, justiţie şi scriptură.

  1. Ce munca trebuie continuata ?

    Raspunde
  2. Pentru cei care nu îl cunoașteți, Daniel Filip este un escroc fără limite.

    Raspunde
  3. Așa vorbești când ai afecțiuni psihiatrice și nu-ți iei pastilele înainte de interviu.

    Raspunde
  4. Cand il vezi pe asta iti vine sa-ti scuipi in san , din cate stim Dorel Popa are un fiu , care ca si intelect e de 7 ori peste drula asta , as fi curios ce parere are Ema despre declaratia astuia !

    Raspunde
  5. Sunteti niște RĂUTĂCIOŞI! Daniel Filip este bineintenționat, este un individ motivat şi are resursele intelectuale necesare pentru a promova sau chiar promulga niște legi spre binele națiunii. Invidioșii de mai sus, care-l numiți escroc sau altfel, sunteți de fapt adversari politici care vă temeți de el şi încercați să îl denigrați. De ce vă e frică nu scăpați, baiețașilor!

    Raspunde
  6. Ai grije frate Filipe să nu continui şi pe cărările femeiuștelor răposatului mentor…
    Multe guri spun că era foarte iubăreț 🤫
    Prin Florida, prin primărie, mai puțin acasă.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.